Kommunikation & Teknologi

Har du problemer med hørelsen, synet eller talen? Har du brug for teknologiske-/kommunikationshjælpemidler? Oplever du følgevirkninger efter stroke eller hjernerystelse? Du kan få hjælp hos os.

Kommunikation & Teknologi tilbyder udredning, rådgivning og vejledning til borgere, der har specifikke funktionsnedsættelser inden for syns-, tale- og høreområder samt teknologiske-/kommunikationshjælpemidler.

Vores målgruppe omfatter voksne (afsluttet 9. klasse), børn der er tilmeldt synsregisteret samt børn hvor der er behov for udredning af teknologiske hjælpemidler.

Vores tilbud er primært til borgere i Vejle kommune. Hvis man er fra anden kommune og ønsker et forløb, skal egen kommune rette henvendelse.

Vores mission er, at borgere med særlige udfordringer skal have mulighed for at lykkes med deres liv.

Oftest stillede spørgsmål

 • Hvem møder du?

  Når du ankommer til vores afdeling, vil de første du typisk vil møde være vores administrativ personale.

  De kan være behjælpelige med at informere dig om hvem af konsulenterne, du har en aftale hos, eller finde en ny tid hvis det ønskes. Vi kan ikke tilbyde rådgivning uden en aftalt tid.

  Det er vigtigt, at du har en aftalt tid hos konsulenterne, da de har andre borgere inde til rådgivning, og derfor sjældent kan tilbyde hjælp uden en aftalt tid.

  Høre - og synskonsulenterne kan altid kontaktes i deres telefontid. Her er det muligt at få telefonisk rådgivning og vejledning samt booke en tid til konsultation.

  Klik her for synskonsulentens telefontid

  Klik her for hørekonsulenternes telefontid

  Ved behov for hjælp fra andre konsulenter, kan du altid henvende dig i administrationen eller ringe i K&T's telefontid eller skrive til os via selvbetjening - se fanen "kontakt". 

  Konsulenterne har forskellige faglige baggrunde afhængige af fagområder.

  Hvis du er med taxi, vil du ofte opleve ventetid, men mens du venter hos os, er der altid mulighed for en kop kaffe, the eller vand.

  Vi håber, at du møder et hus, hvor der er rart at være med omgivelser, der er pæne, lyse, og handicapvenlige. Vi gør vores bedste for, at du skal føle dig velkommen og hjulpet på vej.

  Vi er også et hus, hvor der er høj grad af arbejdsglæde, hvor vi har en vedvarende lyst til at dygtiggøre os til gavn for borgere i Vejle. Vi er ligeledes et hus, hvor vi også er glade for hinanden som kollegaer, og du vil derfor ofte høre, at humøret er højt i et ellers roligt hus.

 • Kontakt

  Kommunikation & Teknologi

  Pedersholms Allé 50          

  7100 Vejle

  Telefon: 76 81 55 50      

  Mandag - torsdag kl. 8.30 - 15.00 

  Fredag kl. 8.30 - 14.00 

   

  For at sende en mail til os skal du klikke på linket:

  Kontakt og Samtykke til CSV Kommunikation & Teknologi

 • Til print: Brochure Kommunikation & Teknologi