Uddannelse

Hvis du oplever synsvanskeligheder som påvirker dig og dine muligheder i forbindelse med din uddannelse, dit studie eller elev/praktikplads, har du mulighed for at kontakte din synskonsulent, hos Kommunikation & Teknologi. Vi yder rådgivning vejledning til dig, dit uddannelsessted, samt råd og vejledning til øvrige fagpersonale og forældre.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er formålet

  Formålet er at få afdækket de behov og indsatser i løbet af din uddannelse, som gør det muligt at gennemføre med bedst mulige vilkår.

  Der sættes fokus på en langsigtet plan for de indsatser, der skal iværksættes og de eventuelle hjælpemidler som der er brug for.

 • Hvordan foregår det?

  I dit uddannelsesforløb har du altid mulighed for at kontakte din synskonsulent for at aftale nærmere indsats. Det kan være et besøg af synskonsulenten på dit uddannelsessted, eller en samtale hos CSV Kommunikation & Teknologi med råd og vejledning i forbindelse med dit studie.

  Synskonsulenten tilbyder vejledning i hele dit uddannelses-, studie- og praktikforløb. Synskonsulenten arbejder sammen med øvrige faggrupper som har kontakt med dig og dit studie.

   På det konkrete studiebesøg sættes der fokus på det daglige studiemiljø og de udfordringer, som optager dig, og som du søger en løsning på. Der kan også aftales et besøg, hvor dine studiekammerater får viden om synsudfordringerne og herved opnår en fælles indsigt.

 • Hvordan kommer jeg i gang?

  Du behøver ikke nogen henvisning for at tale med synskonsulenten.

  Synskonsulenten kan kontaktes på tlf.: 76 81 55 70 tirsdage og onsdage kl. 8.30 - 10.00.

   

  Du kan også skrive til os via vores kontaktformular - klik her.